Baarmoedermassage

Word een facilitator in baarmoedermassage en deel deze eeuwenoude welzijnstechniek van Womb Awakening om het fysieke, emotionele en holistische welzijn van vrouwen te verbeteren.

Zoek je een facilitator om jouw persoonlijke baarmoedermassage bij te boeken? 
Neem een kijkje op de pagina met afgestudeerde studenten van de Wild Rose Mystery School of boek je sessie bij Sarah Dous.  

7

Voel je de roeping om de zachte, grondende en krachtige welzijnstechniek van baarmoedermassage in je praktijk aan te bieden en samen deze oeroude wijsheid in Vlaanderen te ankeren?

Baarmoedermassage is een zachte, ontspannende en zeer krachtige techniek die zowel het fysieke als het holistische welzijn van jouw (toekomstige) cliënten zal verbeteren. Als baarmoedermassagefacilitator help je jouw cliënten bij het verwerken van trauma’s, het helen van fysieke pijnen en het verankeren van hun spirituele essentie in hun baarmoeder(plek), zodat ze weer vrij zijn om in hun volle vrouwelijke kracht te staan.

Wat is baarmoedermassage?

Baarmoedermassage, ook bekend als womb healing massage of buikmassage, is een eeuwenoude therapeutische techniek met een rijke geschiedenis van het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van vrouwen. Het is een non-invasieve massagetechniek die de baarmoeder, omliggende spieren en weefsels masseert, met zachte bewegingen om de bloedstroom te stimuleren, spanning los te laten en ontspanning in het bekkengebied te bevorderen.

Als baarmoedermassage facilitator kun je:

Deze kennis integreren in jouw massagepraktijk, waardoor je vrouwen diepgaandere ondersteuning kunt bieden.

Als vrouwelijke embodiment coach of healer een praktische helingstechniek aanbieden aan jouw cliënten.

Het wereldwijde probleem van vrouwen die lijden aan pijnlijke menstruatiecycli of overgangsklachten aanpakken door hen op de juiste wijze te begeleiden en verzorgen.

Als vruchtbaarheidsgids een praktische techniek aanbieden om jouw cliënten te ondersteunen op hun reis naar zwangerschap.

Als trauma specialist vrouwen helpen die te maken hebben met traumatische ervaringen in verband met de baarmoeder(plek).

En nog veel meer!

Praktisch

De massageopleiding duurt twee opeenvolgende dagen en kost €450 (incl. BTW). Na afloop ontvang je een certificaat van de Wild Rose Mystery School en kun je je aansluiten bij Womb Awakening Vlaanderen.

Je kan deze opleiding ook combineren met de facilitatorscursus van Wild Rose Mystery School, genaamd ‘The Path to Healing‘.

Workshop Details:

– De opleiding “baarmoedermassage” strekt zich uit over twee opeenvolgende dagen.

– Elke dag start om 10:00 uur en het einde is voorzien om 17:00 uur. 

– Om een intieme en diepgaande ervaring te waarborgen, zijn de plaatsen beperkt tot max. 6  vrouwen. Zorg ervoor dat je je tijdig inschrijft als je wilt deelnemen.

 

Prijs:

€450

Breakdown van de investering: 

– Na dit weekend kan je aan de slag als baarmoedermassagefacilitator.

– De doorgaanse prijs voor een massage gaat van €60 tot €120 per sessie. Als je €60 per massage zou vragen heb je jouw opleiding na 7.5 sessies terug verdiend. 


Inbegrepen in de prijs:

– Cursus waarin alle massagetechnieken duidelijk weergegeven worden

– Een prachtig geïllustreerde poster met de massagetechnieken op, die je in je praktijk kan ophangen  

– Drankjes en versnaperingen (inclusief biologische inheemse thee of zelfgemaakte medicinale limonade)

– Materiaal (Olie, massagetafels, etc.) 

– Aansluiting bij Womb Awakening Vlaanderen, waarbij je jouw praktijk kan promoten op de sociale media kanalen die beheerd worden door Sarah Dous van Wild Rose Mystery School. 

 

*Lunch is niet inbegrepen en dien je zelf mee te nemen. 

 

De eerstvolgende Workshop:

17 & 18 Februari 2024

450,00

5 in stock

Wil je liever het inschrijvingsgeld in twee schijven van €230 betalen? Stuur dan een e-mail naar info@douspardous.com voor een persoonlijk betalingsplan. Houd er rekening mee dat dit alleen van toepassing is als je een Visa of Mastercard hebt en het volledige bedrag moet zijn betaald vóór aanvang van de opleiding.

Mocht je verdere vragen hebben neem dan gerust contact met me op via email (info@douspardous.com) of via een berichtje op instagram (@wombawakeningvlaanderen). Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen in de inspirerende workshops!