Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Ontwaak je wilde vrouw

9 October 2022 @ 14:30 17:30

“If you don’t go out in the woods, nothing will ever happen and your life will never begin.” Clarissa Pinkola Estés 

We komen samen in cirkel om onze innerlijke Wilde Vrouw te ontwaken. Er staat een begeleide transpersoonlijke meditatie op het programma, die zal plaatsvinden tussen de bomen om zo ondersteuning te krijgen van deze oude Wijze entiteiten. Daarna komt er een diepe oefening waarin je zacht begeleid wordt om blokkades op de stem te transformeren zodat je terug je keelchakra kan gebruiken om je wilde vrouwelijke zelf voluit te belichamen. 

Deze cirkel zal diep in de schaduwen gaan, maar dit zal vanuit een zachte, vrouwelijke manier gebeuren. Door dit soort werk in een vrouwencirkel te doen wordt 1) veiligheid gewaarborgd, 2) de nodige moed en durf versterkt en 3) de zachte en krachtige verbinding tussen zusters versterkt.

Je begeleidster, Sarah, is getraind als sociaal werker wat haar de nodige inzichten en ervaring geeft om groepen te begeleiden. Als Priesteres van de Avalon Rose lijn, waarin ze oa geleerd heeft om transpersoonlijke meditaties te faciliteren (dit is een vorm van meditatie dat je op een veilige manier naar jouw onderbewuste brengt om zo je schaduwen te transformeren en je ziels giften naar het licht te brengen.)
En als Priestess of Sacred Sound waarin ze rituelen van de Oude Egypte heeft geleerd om met de stem aan de slag te gaan. Dit samen maakt een cocktail waarin jij volledig veilig bent om diep met je innerlijke kracht aan de slag kan gaan. 

Ik wil alle vrouwen in hun Wilde kracht zien staan, want zij zullen ons leiden om harmonie terug op aarde te brengen. 

Ben jij klaar om jouw Wilde Vrouw vrij te laten? 

€35

dous

beernem

Beernem, West Vlaanderen 8730 België + Google Map