Chart je cyclus en vind je innerlijke Creatrix

Onze menstruatiecyclus is nauw verbonden met de maan. Het Maanwiel is een oefenboek om zicht te krijgen op jouw persoonlijke cyclus en jouw connectie met de maan. Er is namelijk een duidelijke eb en vloed in jezelf die afgestemd is op de maan. Het is belangrijk om zicht te krijgen op die connectie en je cyclus zodat je meer in harmonie kan leven met je lichaam en dieper in contact kan komen met je innerlijke creatrix (= creatieve ziel). Want de maantijd van vrouwen gaat in essentie over creatie. Dit kan gaan over een kind op de wereld brengen, maar in de meeste gevallen worden de eicellen niet bevrucht en gaat deze energie naar andere creaties; kunst creëren, eten maken, huis inrichten, projecten uitwerken, en ga zo maar verder.

 

Na het uitvoeren van het Maanwiel zal je een duidelijk zicht krijgen op de rode draad in jouw cyclus. Je zal weten wanneer het de ideale momenten zijn om te creëren, bij geliefden te zijn, rust te nemen, zaken op orde te stellen, en zo voort. Dit weten van jezelf zorgt dat je meer in harmonie met je natuurlijke flow kan leven.

Je zal je vrouwelijke kracht leren kennen en voluit belichamen!

Leef met de maan en kom tot rust…

Beschrijving

Prijs en bestellen

333,00

“In elk mens schuilt de maan. De kunst is om bevriend met haar te raken.” – Rumi

Workshop “Je Maanwiel creatief vorm geven”

Dous biedt live workshops om jouw chart creatief vorm te geven. Deelname aan de workshop bedraagt 22 euro, hiervoor krijg je materiaal, begeleiding en koffie/thee & versnapering.

Indien je interesse hebt om je chart op een creatieve manier vorm te geven schrijf je dan in voor de workshop. Stuur een mailtje met als onderwerp “Workshop Maanwiel” naar sarah@douspardous.com en ik hou je op de hoogte van de eerstvolgende workshop. Vanaf er vier mensen zich inschrijven gaat de workshop door! De workshop zal plaatsvinden in mijn atelier, of bij mooi weer in de tuin, in Beernem. 

Privé pagina: Maanwiel stap voor stap

Hier kan je naar de privé pagina gaan waar het Maanwiel stap voor stap wordt uitgelegd.
Gebruik het wachtwoord dat in jouw maanwiel staat op pagina 2.