Womb Healing & Awakening massage 

Leer baarmoedermassage te geven als onderdeel van de Womb Awakening Facilitator cursus

Ben je gepassioneerd om een Baarmoedermassage facilitator te worden en deze oeroude wijsheid ook in Vlaanderen te ankeren?

Als een van de weinige beoefenaars van Womb Massage in Vlaanderen, België, voel ik me bedroefd dat vrouwen die deze eeuwenoude helingstechniek zoeken vaak ver moeten reizen om het te ontvangen. Maar ik geloof dat we dat kunnen veranderen! Mijn visie is om een overvloed aan Womb Healing en Awakening Massage Facilitators te hebben in heel Vlaanderen. Daarom heb ik deze workshop in het leven geroepen, zodat jij deze kennis en fantastische helingstechniek mee kan verspreiden en de vrouwen in Vlaanderen kan helpen floreren! 

Laten we samen de eeuwenoude wijsheid van Womb Healing en Awakening Massage nieuw leven inblazen en verspreiden in heel Vlaanderen. Ik kijk er ontzettend naar uit om met jou deze krachtige oude wijsheid terug naar de mainstream te brengen! 

Wat is baarmoedermassage 

Womb massage, ook bekend als baarmoedermassage of buikmassage, is een eeuwenoude therapeutische techniek met een rijke geschiedenis van het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van vrouwen. Het is een non-invasieve massagetechniek die de baarmoeder, omliggende spieren en weefsels masseert, met zachte bewegingen om de bloedstroom te stimuleren, spanning los te laten en ontspanning in het bekkengebied te bevorderen.

Als baarmoedermassagetherapeut kun je:

– Deze kennis integreren in jouw massagepraktijk, waardoor je vrouwen diepgaandere ondersteuning kunt bieden.

– Als vrouwelijke embodiment coach of healer een praktische helingstechniek aanbieden aan jouw cliënten.

– Het wereldwijde probleem van vrouwen die lijden aan pijnlijke menstruatiecycli of overgangsklachten aanpakken door hen op de juiste wijze te begeleiden en verzorgen.

– Als vruchtbaarheidsgids een praktische techniek aanbieden om jouw cliënten te ondersteunen op hun reis naar zwangerschap.

– Als trauma specialist vrouwen helpen die te maken hebben met traumatische ervaringen in verband met de baarmoeder.

– En nog veel meer!

Ik wil volledige transparantie bieden en duidelijk maken dat ik geen affiliatie heb met de Belgische Massage Federatie. Mijn lessen over Womb Healing Massage zijn gebaseerd op mijn trainingen bij ervaren Wijze Vrouwen, die helaas niet erkend worden door de officiële structuren van het patriarchaat. In België is het niet verplicht om als masseur een formele opleiding te volgen. De titel “massage therapeut” geeft aan dat je de officiële opleiding en basisanatomie hebt afgerond. Hoewel verdere verdieping in de wereld van massageopleidingen niet verplicht is, raad ik aan om naast deze training ook een ontspanningsmassage-opleiding te overwegen, indien je dit nog niet hebt gedaan.

Praktisch

Deze workshop is een onderdeel van de Womb Awakening Facilitator cursus, aangeboden door Dous. Vooraleer je deze workshop kan volgen, is het vereist om de basisworkshop te volgen. Hierover vind je meer informatie op deze pagina

Workshop Details:

– Elke workshop strekt zich uit over een volledige dag en wordt gehouden van 10:00 uur tot 17:00 uur op onze locatie in Beernem.

– Om een intieme en diepgaande ervaring te waarborgen, zijn de plaatsen beperkt tot 5 vrouwen. Zorg ervoor dat je je tijdig inschrijft als je wilt deelnemen.

Prijs:

– €80

Inbegrepen in de prijs:

– Workshopactiviteiten

– Knutsel- of didactisch materiaal indien van toepassing

– Drankjes en versnaperingen (inclusief biologische inheemse thee of zelfgemaakte medicinale limonade)

*Lunch is niet inbegrepen en dien je zelf mee te nemen. 

De eerstvolgende Workshop:

Zondag 12 november 2023

Schrijf je hier in;

*Belangrijk: Je dient de basisworkshop te hebben bijgewoond voordat je aan deze training kunt deelnemen.

** Als je ook voor een plaatsje voor je vriendin wil reserveren, kan je meerdere toegangsticketten kopen. 

*** Er worden geen refunds gegeven. Als je last minute niet kan komen kan een deel van je betaling overzetten naar een volgende workshop (min praktische betalingen zoals eten).

Mocht je verdere vragen hebben neem dan gerust contact met me op via email (info@douspardous.com) of via een berichtje op instagram (@wildrose.dous). Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen in de inspirerende workshops!

Subscribe to receive postcards from the Wild Cyclical Earth in your inbox!