1:1 Zielsstrategie sessies

Gepersonaliseerde sessies waar divine feminine embodiment jouw zielsbedrijf tot leven brengt.

Met Sarah Dous 

Laat je betoveren door gepersonaliseerde sessies waar feminine embodiment jouw zielsbedrijf tot leven brengt. Samen met Sarah Dous zul je ontdekken hoe je je zielsdoel kunt omarmen, versterken en het kunt laten uitgroeien tot jouw eigen bloeiende onderneming.

Of je nu een beginnende onderneemster bent die zoekt naar haar diepste roeping of een ervaren onderneemster die verlangt naar meer harmonie met het vrouwelijke ritme, deze één-op-één sessies zijn voor jou. Hier zul je leren om in perfecte flow te zijn met je eigen innerlijke kracht.

Omarm het natuurlijke ritme van jouw vrouwelijkheid, de eindeloze creativiteit van je ziel en creëer een bloeiend bedrijf!

Als ondernemers worden we vaak geleerd om altijd maar door te gaan, zonder pauzes te nemen en constant onze eindeloze takenlijst af te werken. Deze eeuwige drang om door te blijven gaan leidt echter tot uitputting, persoonlijke lichamelijke klachten en zelfs de wereldwijde klimaatcrisis.

 

Maar jij bent anders. Je bent hier beland omdat je je bewust bent van de diepere problemen en verlangt naar een verandering in levensstijl, zodat je deel kunt uitmaken van de oplossing.

Als individu wordt ons geleerd om ons aan te passen, om binnen de lijntjes te kleuren en ons te conformeren aan de heersende normen. We worden aangemoedigd om een 9-5 job te accepteren (inclusief de eindeloze uren in de file). En vooral, we worden aangespoord om gewoonweg ja te knikken.

Maar jij bent hier niet gekomen om in de matrix te leven. Je bent hier met een dieper verlangen, een onstilbare honger naar iets groters, iets buitengewoons.

Het is tijd om jouw eigen regels te schrijven, om jouw passie te volgen, om jouw ware zielsroeping te omarmen!

Je bent hier om te stralen, te groeien en de wereld te veranderen op jouw eigen unieke manier. 

Stel je voor dat je jouw leven en zielsbedrijf kunt afstemmen op het natuurlijke ritme van jouw vrouwelijkheid

Het resultaat? Een creatieve kracht die op lange termijn een stevig geaard bedrijf creëert, vol veerkracht en financiële overvloed.

 

Het is tijd om te stoppen met vechten tegen je lichaam en te omarmen wat jou uniek maakt; door jouw vrouwelijke energie in balans te brengen met jouw ondernemerschap, zul je merken dat je meer ruimte hebt om te creëren, te groeien en jouw visie te verwezenlijken. Dit zal niet alleen een positieve impact hebben op jouw eigen leven, maar ook bijdragen aan een betere wereld.

 

Ga mee op deze inspirerende reis en ontdek hoe je jouw bedrijf kunt laten bloeien in harmonie met jouw vrouwelijkheid. Samen creëren we een toekomst waarin succes en lichaamswelzijn hand in hand gaan.

Hoe zitten de sessies in elkaar? 

In de 1:1 sessies gaan we jouw zielsmissie omzetten in een bloeiend bedrijf en/of brengen we jouw bedrijf in lijn met een natuurlijk en veerkrachtig ritme.

1.

We keren terug naar de cyclische ritmes van de natuur, waarin actie en rust elkaar afwisselen. Tijdens deze sessies duiken we dieper in op wat jou belemmert om rust te nemen. Samen onderzoeken we hoe je de structuur van jouw zielsbedrijf kunt aanpassen, zodat deze weer in harmonie is met jouw lichaam en de natuur om je heen.

Ik heb keer op keer gezien dat wanneer we tijd nemen voor zowel actie als rust, ons bedrijf beter draait! We leren groeien op een natuurlijke manier, zodat wat we opbouwen veerkrachtig is en ons ondersteunt in een leven waarin we tijd hebben voor de dingen die we leuk vinden terwijl we financiële overvloed ervaren.

2.

Samen transformeren we jouw pijn in jouw zielsmissie. Mensen met een diepgewortelde liefde voor het welzijn van dieren, mensen, planten en de aarde kunnen vaak vast komen te zitten in pijn en wanhoop. Maar ik geloof dat de pijn die je voelt een onuitputtelijke bron van kracht kan worden, als je leert hoe je deze kunt ombuigen naar iets constructiefs.

Ik heb zelf mijn grootste pijn kunnen transformeren in mijn zielsbedrijf en nu kan ik vrouwen met ongelooflijke empathie en innerlijke kracht ondersteunen om een plezierig leven te leiden vanuit hun zielsdoel. Deze kracht zit ook in jou! Samen gaan we op zoek naar welke bron in jou wil overstromen en de dorre woestijn op aarde weer vruchtbaar zal maken. En zo bouwen we, aan elkaars zijde, de New Earth! 

Hoi, ik ben Sarah

Mijn dagdagelijks leven bestaat uit vrouwen ondersteunen om in diepe verbinding te leven met hun vrouwelijke essentie, pijn in hun lichaam te transformeren in plezier en hen mee helpen hun zielsdoel op aarde te manifesteren. Mijn bedrijf is niet het product van “geluk hebben”, maar komt van op een cyclische manier het te laten groeien. 

Ik ben opgeleid als sociaal cultureel werker, transpersoonlijke therapeut, gecertificeerd coach, heb al talloze cursussen gevolgd over een spiritueel bedrijf runnen en marketen, herborist, massagetherapeut, Womb Healer en Priesteres van de Avalon Roos lijn en Sacred Sound.

Als je meer over mij wilt weten of mijn persoonlijke verhaal wilt lezen over hoe ik mijn pijn heb kunnen transformeren in plezier & zielsdoel, dan kun je dat hier doen.

Voor ik met Sarah werkte wrong ik mezelf in bochten. Het moest allemaal nu of nooit gebeuren, een baaldag mocht niet bestaan. Ik worstelde met de behoefte aan structuur en rust. Ik wilde stabiliteit zoeken in mezelf, maar het voelde allemaal heel zwaar.

Tijdens de coaching met Sarah koos ik voor zelfliefde. Ik leerde radicaal voor mezelf kiezeninvoelen in mijn lijf, beter luisteren naar haar signalen, en hoe ik de natuur die in mij zit en rond me beweegt kan gebruiken als bron van de structuur waar ik zo naar hunkerde. 

Wat ik vooral meedraag van de coaching met Sarah is het plezier en de luchtigheid die het in gang zette in mijn leven, het warme gevoel dat er altijd iemand voor je is met goede raad en de grote hoeveelheid op maat geadviseerde exploratietools die ik meekreeg waar ik nog lang na de coaching gebruik van maak. 

Bauke

Sarah is dé persoon om naartoe te gaan als je tips & tricks wil over hoe je jouw leven puurder en in diepere connectie met je vrouwelijkheid wil brengen. 

Laura

Practisch

Gepersonaliseerde 1:1 sessies; Online of face to face. 

Optie 1: Zielsstrategiesessie

  • 1 sessie van 90min 

€121

 

Optie 2: Deepdive; Path to the Soul

  • 3 sessies van 90 min (in te plannen over 1 maand) 
  • 1 dag/week Whatsapp support tussenin (audio/tekst/feedback op geïmplementeerde strategie)

€635

 

Optie 3:  Zielsstrategie VIP Day

Een dag van 5 uur waarin je ofwel je zielsmissie leert kennen ofwel je zielsbedrijf in relatie brengt met je cyclische natuur.

Structuur van de dag:

  • Openingsritueel & intentiegesprek 
  • Ontspannende baarmoedermassage om op een zalige wijze in je vrouwelijk lichaam af te zakken
  • Thee & (gezond) snack momentje  
  • Duik in je zielsstrategie (diepgaande coaching ifv je wensen en doelen) 
  • Aflsuitceremonie & intenties zaaien
  • Genieten van een heerlijke gezonde maaltijd die Sarah voor jou kookt (wat je eet wordt in samenspraak besproken, dus je hebt er een personal chef bij voor die dag!) 

Ga helemaal gevoed, geïnspireerd, loved-up en geactiveerd naar huis om je zielsmissie verder te ankeren, jezelf volledig te laten schijnen & mee te bouwen aan de New Earth!

Een week later volgt er een follow-up call via Zoom om te horen hoe de implementatie verloopt en waar je nog verdere ondersteuning bij wenst. 

€525

Boek je sessie

Als je voor optie 2, Deepdive, of optie 3, VIP day, kiest, stuur dan een mailtje en regelen we daar de verdere afspraken. info@douspardous.com